DRAMATIČNE SCENE U BARU: Policija nema obzira ni prema trudnicama (VIDEO) - Volim Podgoricu

DRAMATIČNE SCENE U BARU: Policija nema obzira ni prema trudnicama (VIDEO)

Uz asistenciju policije na gradilište vrtića u Baru nešto oko 8.25 časova uveden je bager čiji su ulazak sinoć sprečavali građanski aktivisti.

PET PROTESTANATA ZAVRŠILO U MARICI! “Policajac nas je vrijeđao i psovao!

Jednoj aktivistkinji je pozlilo i ona je povezena u Hitnu pomoć.

Uniformisana policija se sa maricama povukla, dok su na licu mjesta i dalje policajci u civilu i građanski aktivisti.

Građani su se ispred gradilišta sa namjerom da zaustave ulazak mehanizacije.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, jedna aktivistkinja koja je sjedjela na pločniku je uzviknula pripadnicima policije da je trudna i da je ostave na miru.

Međutim policija se oglušila na njene uzvike, kao i na negodovanje ostalih demonstranata i nasilno je uklonila sa mjesta na kojem je protestovala.

Njih oko 20 koji su se jutros okupilli ovoga puta nijesu mogli da spriječe ulazak bagera, a policijaci su troje aktivista poveli u Centar bezbjednosti Bar.

Oni su sinoć tijelima prepriječili ulaz u uništeno dvorište, pa je policija intervenisala i na silu odvela nekoliko demonstranata koji su brzo pušteni nakon uzimanja podataka.

Gepostet von Nikoleta Pavićević am Donnerstag, 14. Februar 2019

 

Aktivisti kažu da im je iz policije rečeno da je neko od policajaca rekao da će sledećeg puta upotrijebiti suzavac. Prilikom upotrebe sile policije bilo je i manjih povreda, a jedan od okupljenih se žalio na bolove u kičmi i upozoravao policiju da ne upotrebe silu prema njemu jer ima problema sa tom povredom

Gepostet von Nikoleta Pavićević am Donnerstag, 14. Februar 2019

Prije skoro mjesec preko 90 čempresa posječeno je u dvorištu gimnazije nakon čega je uslijedila reakcija nezadovoljnih građana koji i dalje na protestima negoduju zbog te odluke.

Čempresi su posječeni da bi se na toj lokaciji gradio vrtić.

Vijesti/Volim Podgoricu

3 komentara

  1. RASPALA DRZAVO ODVRATNI NARODE. NEMA POSTOVANJA PREMA NIKOME PROFESORE , BIVSE I SADASNJE DJAKE OVE GIMNAZIJE TRETIRATE KAO STOKU. MONSTRUMI.

  2. “Prilikom upotrebe sile policije bilo je i manjih povreda, a jedan od okupljenih se žalio na bolove u kičmi i upozoravao policiju da ne upotrebe silu prema njemu jer ima problema sa tom povredom” Je li vas sramota ovako da pisete? Kapirate li vi da kad nesto ne moze – ne moze,postoje jasni propisi,jedan put upozore,drugi put narede, brat kulira oce po njegovom,motka odma ..sta je tu problem? Ne moze znaci NE MOZE i kraj price. Ako ti kaze da se sklonis jer nemas pravo da stojis tu, ti ces da mu kazes da te boli kicma i da te ne diraju i ti ces da ostanes tu? Boze mi ti pomozi, ponekad se pitam dal stvarno imate obje mozdane hemisfere ispravne ili se jednostavno svjesno sprdate sa narodom i podgrijavate vatru,cemu? Dabogda je podgrijali na vasa vrata da se zapali,eto. Goveda.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com