Home / NOVOSTI / PIJANI NJEMAC ODGOVARAĆE ZA DVOSTRUKO UBISTVO: Policija već podnijela krivičnu prijavu zbog pogibije Šabana Šaulića i Mirsada Kerića!

PIJANI NJEMAC ODGOVARAĆE ZA DVOSTRUKO UBISTVO: Policija već podnijela krivičnu prijavu zbog pogibije Šabana Šaulića i Mirsada Kerića!

Pjevač Šaban Šaulić u nedelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a protiv njemačkog državljanina koji je učestvovao u udesu podnijeta prijava za ubistvo dvije osobe.

 

FOTO: PRITNSCREEN/NEUE WESTFÄLISCHE

Šaban Šaulić je u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao njemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je danas da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život juče izgubio Šaban.

“Protiv vozača koji je vozio automobil koji se zakucao u onaj u kojem je bio Šaulić podneta je službena krivična prijava”, istakao je izvor upućen u zvaničnu istragu, pa dodao:

 

“Tereti se za ubistvo jer su preminule dvije osobe. Državni tužilac je preuzeo slučaj.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Podsjetimo, Šaban je helikopterom je dopremljen do bolnice. Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maskimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen. Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i po sata. Nažalost nije preživio.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tijela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavješteno Minstarstvo spoljnih poslova.

Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *