POLIJEĆEMO! Evo gdje su NAJBOLJE PODGORIČKE ŽURKE, a vi odlučujete ko će pobijediti! - Volim Podgoricu

POLIJEĆEMO! Evo gdje su NAJBOLJE PODGORIČKE ŽURKE, a vi odlučujete ko će pobijediti!

Prvo podgoričko Prvenstvo u organizaciji najbolje žurke je u toku! Nije bilo lako izabrati finaliste, jer su svi podgorički lokali poznati po organizaciji odličnih žurki i dobrom raspoloženju, a na našoj listi se našlo čak 11 lokala.

Lista je sastavljena na osnovu vaših glasova i na osnovu predloga organizatora – Nikšićkog piva i portala Volim Podgoricu.

Na kraju ovog teksta nalazi se anketa, gdje možete vidjeti koji lokali organizuju najbolje podgoričke žurke i glasati za svoje favorite!

VRIJEME JE ZA ZIMSKE SPORTOVE: Kreće prvo Podgoričko prvenstvo u organizaciji najbolje žurke! Evo šta treba da uradite (INFO/FOTO)

Podgorica nije skijaški centar, ali su Podgoričani toliko kreativni da su osmislili svoj omiljeni zimski sport – dobar provod u dobrom društvu. Ovaj zimski sport je isključivo ekipni, trenira se i takmiči uz mnogo muzike, smjeha, šale i – Nikšićkog!

Kriterijume za učešće u prvenstvu su:

  1. Nikšićko za društvo
  2. Brojnost i dobro raspoloženje ekipa u lokalu
  3. Kreativnost barmena i konobara
  4. Smijeh, priče i muzika
  5. Sitni sati na fajrontu

A sada, dragi naši sportisti, pogledajte dobro i – glasajte! Svaki čitalac može glasati po 11 puta, i svih 11 glasova možete dati jednom lokalu ili podijeliti na više svojih favorita. Glasanje traje do 26. februara zaključno sa 23:59:59h.

Tri prvoplasirana lokala očekuju diplome, a prvoplasirani dobija i vrijednu nagradu.

Polijećemo!
[yop_poll id=”15”]

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com