Home / NOVOSTI / Društvo / “Braća Đukanović su spremni da izazovu NASILJE i KRVOPROLIĆE u Crnoj Gori da bi zaštitili vlast “

“Braća Đukanović su spremni da izazovu NASILJE i KRVOPROLIĆE u Crnoj Gori da bi zaštitili vlast “

Lideri Demokratskog fronta, Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević sastali su se danas sa evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom.

“Braća Đukanović su spremni da izazovu nasilje i krvorpoliće u Crnoj Gori da bi zaštitili vlast i opljačkane milijarde. Ako braća Đukanovic krenu sa nasiljem, dobiće adekvatan odgovor. Mi iz DF se ne plašimo i to smo dokazali”, poručio je Nebojša Medojević.

Andrija Mandić je rekao da je DF “najbrojnija opozicija u Crnoj Gori.

“Mi imamo skoro polovinu opozicionih poslanika. Mi smo najprogonjenija opozicija u Evropi. Nas trojica smo bili u zatvoru. Ja kao lider Srpske stranke u CG podržavam sve demokratske zahtjeve opozicije. Ako su Albanci uspjeli da se izbore u Makedoniji za svoja prava, a ima ih manje nego nas Srba u Crnoj Gori, onda i mi Srbi ćemo se izboriti za naša prava” Andrija Mandić.

Knežević je pitao Hana “da li u Crnoj Gori postoji politička kriza i da li su ovi dokazi o korupciji i izbornim krađama koji se pojavljuju u javnosti, dovoljni da EK zauzme jasan stav o prirodi režima u Crnoj Gori.”

 

Vijesti

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com