PRODUŽEN PRITVOR ŽENI KOJA JE IZBOLA SVOG SEDMOGODIŠNJEG SINA: Pijana zlostavljala dijete - Volim Podgoricu

PRODUŽEN PRITVOR ŽENI KOJA JE IZBOLA SVOG SEDMOGODIŠNJEG SINA: Pijana zlostavljala dijete

Apelacioni sud produžio je pritvor Mariji Pančić, iz Niša, zbog sumnje da je u iznajmljenoj kući u Rijeci Crnojevića, nakon dužeg perioda zlostavljanja, sa više uboda nožem teško povrijedila sedmogodišnjeg sina.

Sumnja se da je okrivljena u pijanom stanju zlostavljala sina, ali je pred tužiocem tvrdila da ti navodi nijesu tačni i da se dječak sam povrijedio. U zapisniku o uviđaju navedeno je da su na krevetu u spavaćoj sobi bili vidljivi tragovi krvi, dok je ispod dušeka pronađen nož sa metalnim koricama. Na izuzetoj odjeći bili su primjetni tragovi krvi kao i na njenim šakama.

Prilikom saslušanja svjedok B.R. je izjavio da ga je pozvala S.J. i rekla da čuje komšinicu Mariju kako kuka i govori: „Nemoj mi, M., umrijeti”. Nakon toga pošao je kod Pančićeve, pokušao da otvori vrata, ali su ona bila zaključana. Bilo mu je čudno, pa je dozivao Mariju, ali je iz kuće samo čuo kako govori M. da ne umre. Marija je izašla poslije par minuta, držala je sina u naručju, zaklonivši ga kao da želi da ga sakrije. Svjedok S.J. ispričala je da je bila u svojoj kući kada je začula vrisak djeteta iz kuće okrivljene, nakon čega je počela da je doziva i čula je glas djeteta kao da ječi, a nakon toga je okrivljena počela da viče: „Nemoj mi umrijeti”.

(Dan)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com