Ulcinjani za dva mjeseca podijelili 17.000 obroka - Volim Podgoricu

Ulcinjani za dva mjeseca podijelili 17.000 obroka

Više od 17.000 obroka podijeljeno je siromašnim Ulcinjanima u sklopu humanitarne akcije “Porcioni falas-Besplatan obrok”.

Foto: FB

Nakon dva mjeseca akcija je uspješno završena, a organizatori su više nego zadovoljni.

Brojni građani Ulcinja bili su oduševljeni kada je početkom januara na bivšoj prijavnici Turistističke organizacije na Vračaru osvanuo natpis da se upravo tu mogu dobiti besplatni obroci za sve one kojima je to potrebno.

Organizatori nijesu pomagali samo u dijeljenu obroka, već su podijelili i 30 traktora drva, 150 paketa sa namirnicama, namještajem je opremljeno sedam kuća, a za 150 porodica je objezbijeđena zimska odjeća i obuća.

“Izuzetno smo zadovoljni uspjehom akcije koja je ujedinila Ulcinj i koja će rezultirati otvaranjem narodne kuhinje tokom ove godine”, kazali su organizatori.

U akciji su učestvovali građani, privrednici, sportisti, učenici, novinari, političari i brojne javne ličnosti. U rad je svakodnevno bilo uključeno oko 20 volontera.

Izvor: 

2 komentara

  1. I’ve learned new things from the blog post. One other thing to I have observed is that in many instances, FSBO sellers will certainly reject you actually. Remember, they will prefer to not ever use your companies. But if you maintain a steady, professional relationship, offering guide and keeping contact for four to five weeks, you will usually be capable to win interviews. From there, a listing follows. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com