Home / ŽIVOT + / Horoskop / Retrogradni merkur već pravi PAKAO, a ove horoskopske znake do kraja marta čeka prava NOĆNA MORA!

Retrogradni merkur već pravi PAKAO, a ove horoskopske znake do kraja marta čeka prava NOĆNA MORA!

Od 5. do 28. marta ova pojava će izazvati velike promjene. Promjene će biti i dobre i loše, a ovih šest horoskopskih znakova će najviše osjećati uticaj retrogradnog Merkura.

U nastavku vam otkrivamo kako će retrogradni Merkur uticati na određene znake Zodijaka.

 

Blizanci

Vaša vladajuća planeta je Merkur i najveći uticaj će biti na vašu komunikaciju. Iako ste oduvek imali neverovatne veštine, ovaj put Merkur će smanjiti vaše sposobnosti. Dok govorite, moguće je zaboraviti neke stvari i osetićete kao da je neko vezao vaš jezik. Međutim, pokušajte da jasno govorite kako biste smanjili negativan uticaj Merkura.

Rak

Iako se veruje da ste tihi posmatrači, ovaj retrogradni pokret vam neće dozvoliti da ćutite. Ovaj period može biti zaista emotivan i temperamentan. Možete biti iritirani potpuno trivijalnim stvarima bez ikakvog razloga. Najbolje je da budete strpljivi i razmislite pre nego što nešto kažete.

Lav

Iako ste oduvek bili najgrublja osoba u društvu, ovaj mart može biti drugačiji. Na društvenim događajima ćete biti gotovo potpuno nezainteresovani.

Vaga

Vi ste stručnjaci kada se radi o skrivanju osećanja. Ali u ovom periodu vaša prava osećanja će izaći na površinu. Najbolje je da ostanete mirni i staloženi tako da svojim rečima ne povređujete svoje najdraže.

Vodolija

U toku ovog perioda možete biti suočeni sa nepotrebnim frustracijama. Pokušajte da vidite stvari iz druge perspektive. Pozitivnost će vam pomoći da shvatite da stvari nisu tako loše kao što vam se čine.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com