Home / NOVOSTI / ŠEŠELJ OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA NAPADA NA DŽAMIJE NA NOVOM ZELANDU: Evo zašto je terorita slušao pjesmu o Karadžiću! (VIDEO)

ŠEŠELJ OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA NAPADA NA DŽAMIJE NA NOVOM ZELANDU: Evo zašto je terorita slušao pjesmu o Karadžiću! (VIDEO)

Predsjednik SRS Vojislav Šešelj rekao je da je neko namjerno instruisao Brentona Taranta da sluša pjesmu o Radovanu Karadžiću par dana prije presude lideru Srba iz Bosne.

– Očigledno je neki ludak u pitanju. Neko je ovog ludaka iskoristio da to napravi, iz kojih razloga to ne znamo, ali ga je podučio da pomene Karadžića nekoliko dana prije izricanja njegove drugostepene presude – rekao je Šešelj u emisiji “Dobro jutro Srbijo” na Hepi televiziji.

Predsjednik SRS je rekao da će se satanizacija Srbije nastaviti svim sredstvima dok naša zemlja ne kapitulira. Australijanac Brenton Tarant koji je počinio maskar u džamiji na Novom Zelandu, pobivši 49 ljudi, prethodno je u kolima slušao pjesmu u kojoj se pominje prvi predsjednik RS Radovan Karadžić.

Izricanje drugostepene presude prvom predsjedniku RS Radovanu Karadžiću zakazano je za 20. mart u 14 časova u Hagu, a on očekuje da mu bude izrečena oslobađajuća presuda. Drugostepena presuda Karadžiću biće izrečena nakon što su razmotrene žalbe odbrane i tužilaštva na prvostepenu presudu, kojom je 2016. godine Haški tribunal osudio Karadžića na 40 godina zatvora.

Espreso

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *