Home / NOVOSTI / IVANU (22) JE ĐORĐE (24) UNAKAZIO OD BATINA: Ima polomljena rebra, probijeno plućno krilo, opekotine po vratu, isječeno lice, hematome na glavi

IVANU (22) JE ĐORĐE (24) UNAKAZIO OD BATINA: Ima polomljena rebra, probijeno plućno krilo, opekotine po vratu, isječeno lice, hematome na glavi

Đorđe Lacković (24) iz Klenja uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju djevojku Ivanu Filipović (22) iz okoline Bogatića u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

pretukao devojku
PRETUKAO DEVOJKUFOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK
Divljački napad desio se u utorak oko 12 sati, a nesrećna Ivana je sa stravičnim povredama smještena u bolnicu. Ivan Filipović, brat unakažene djevojke, kaže za Kurir da je njegova sestra doživjela neviđeno nasilje i da mu je prepričala samo djelić golgote kroz koju je prošla.

Izgleda katastrofalno

– Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sjekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grijao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda – kaže Ivan.

On kaže da je Đorđe toliko mučio Ivanu da je od torture i batina padala u nesvijest.

povređena devojka sa bratom
POVREĐENA DJEVOJKA SA BRATOMFOTO: FEJSBUK, PRIVATNA ARHIVA
– U jednom trenutku ga je vidjela na vratima. Rekao joj je: “Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gdje sam stao!” Kako nam je rekla Ivana, tada je jedva skupila snage da telefonom pozove drugaricu, koja je brzo došla kod nje. Izvela ju je iz stana i otišle su kod druge drugarice, gdje se Ivana uz njihovu pomoć presvukla jer je sva bila krvava. Drugarica je pozvala taksi i odvela je u Urgentni centar i javila nam je šta se desilo – priča uznemireni brat.
odredjen mu pritvor
ODREDJEN MU PRITVORFOTO: FEJSBUK, PRIVATNA ARHIVA
Kako saznajemo, pretučena djevojka nalazi se van životne opasnosti.

– Smještena je na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Probijeno joj je plućno krilo, gdje smo morali da stavimo drijen. Djevojka ima polomljena rebara, ali i druge povrede – rekli su iz bolnice.

Đorđu Lackoviću je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

 

(Kurir.rs/ Slađana Stojanović/ Foto: Fejsbuk, privatna arhiva)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com