Vučevićeva dominacija za pobjedu Orlanda i nadu za doigravanje - Volim Podgoricu

Vučevićeva dominacija za pobjedu Orlanda i nadu za doigravanje 

 

Fenomenalni crnogorski košarkaš Nikola Vučević je još jednom svojom odličnom partijom uspio da održi nadu Orlanda da bi konačno mogli da osjete čari plej-ofa.

Magični su slavili u duelu sa talentovanom ekipom Atlante 101:91.

Naš centar je meč završio sa 27 poena, a pored toga dominirao je i u reketu pa je tako uspio da sakupi 20 skokova, kao i po 3 asistencije i ukradene lopte.

Vučević je uspio da na samom startu meča, u prvih osam minuta postigne 17 poena.

Ekipa Orlanda je uspjela meč da dobije, iako je šut bio poprilično čoš, samo 38 odsto iz igre.

“Važno je da ovako kasno u sezoni odbranom dobijamo utakmice. To se i desilo večeras. Nije nas slušao šut, ali smo pronašli način da meč privedemo kraju u našu korist. Utakmice se mogu dobiti odbranom”, kazao je Vučević nakon meča.

Aron Gordon je meč završio sa 22 poena i 8 skokova, dok je sa klupe pomogao i Vesli Vundu sa svojim ličnim rekordom od 14 poena.

“Očigledno je da nas šut nije išao, ali dobra odbrana je krucijalna u ovom trenutku. Slobodna bacanja su takođe odigrala bitnu ulogu, jer smo ih dobro pogađali noćas”, kazao je trener “Magičnih” Stiv Kliford.

Kod ekipe Atlante, ruko Trae Jang je imao još jednu dobru utakmicu sa 20 poena , 6 asisitencija i 6 skokova.

Orlandu slijedi grčevita borba za doigravanje, ispred njih na osmoj poziciji se nalaze rivali sa Floride Majami Hit, koji imaju poraz manje od Magičnih.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com