Home / ŽIVOT + / Showbiz / PREOKRET! MILIJANA (21) OSTAVLJA MILOJKA (73)! Šokirala javnost izjavom, pa onda otkrila sve detalje iz kreveta!

PREOKRET! MILIJANA (21) OSTAVLJA MILOJKA (73)! Šokirala javnost izjavom, pa onda otkrila sve detalje iz kreveta!

Najkontroverzniji par Srbije Milojko (73) i Milijana (21) uskoro će se razdvojiti bar na kratko jer su dobili poziv od dvije nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije da uđu u rijaliti.

 

Srbija bruji o ovoj vezi, a ekskluzivno su najavili da će zajedno ući u rijaliti. Međutim, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju RINA Milijana planira da uđe u rijaliti bez njega.

 

FOTO: FACEBOOK

Milijana kaže da želi da uđe u neki od ovih tv rijalitija, međutim Milojko najvjerovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova djeca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

 

 

“Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti”, kaže Milijana.

Velika većina komentara koji pristižu sa svih strana tiču se seksa i vijagre, a MIlijana otrkiva sve detalje.

 

FOTO: INSTAGRAM

 

“Imamo seks skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopšte nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u seksu. Ugrađen mu je baj pas, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvijek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidjelo to što je iskusan, mada mi je njegova ljepota na prvom mjestu” – dodaje Milijana.

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najlepša svadba ikada! Ona uveliko bira vjenčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com