Home / NOVOSTI / Društvo / Knežević: Organizatori protesta da ne prave platforme koje dijele

Knežević: Organizatori protesta da ne prave platforme koje dijele

Za odlazak Mila Đukanovića svi su spremni da stave po strani svoje političke razlike i metode djelovanja. Organizatori to treba da poštuju, a ne da prave platforme koje će da dijele. Na to nemaju pravo i to im dozvoliti neću, saopštio je predsjednik Atlas Grupe, Duško Knežević.

“Svi znamo zašto se narod masovno okuplja subotom i niko ne smije ni pomisliti da narodni bunt protiv korumpirane vlasti na čelu sa glavom kriminalne hobotnice Milom Đukanovićem izigra i u svom djelovanje zaobiđe prvo i osnovno – silazak Đukanovića sa vlasti. Razotkrivanjem Đukanovića i članova njegove kriminalne organizacije sam pokrenuo bunt. Ja zbog toga rizikujem sve, pa i svoj život, ali nemam namjeru da stajem na pola puta. Na to nemaju pravo ni formalni organizatori protesta. Lično nemam nikakav problem sa njima, ali neću odćutati njihove korake za koje smatram da su kontraproduktivni”, poručio je Knežević.

On je rekao da i sporazumu koji su organizatori protesta napisali “bez konsultacija sa drugima”, ne može da izostane zahtjev za ostavkom Mila Đukanovića te da ne mogu da se umjesto sa Đukanovićem obračunavaju sa opozicijom ili dijelom opozicije.

“Neću dozvoliti da se bilo ko igra politike preko leđa građana i preko mojih leđa. Zato pozivam organizatore da imaju sluha za sve one od kojih zavisi uspjeh građanske pobune koja je u toku. Trenutak je suviše važan da bi se nudila gotova politička rješenja opoziciji. Ta rješenja moraju biti plod uzjamno usaglašenih stavova. Pošto neki misle da su samodovoljni i da znaju sve, onda je javno obraćanje jedini način da ipak malo bolje promisle što čine”, ocijenio je Knežević.

“U subotu je najpreče da se svi opet okupimo na Trgu nezavisnosti i Ulici Slobodu, a to da li će na bini biti Marko ili Janko za nezadovoljne građane nije relevantno. Jedino je važno da su svi na Trgu sa istim ciljem – odlazak Mila Đukanovića. Za taj cilj su svi spremni da stave po strani svoje političke razlike i metode djelovanja. Organizatori to treba da poštuju, a ne da prave platforme koje će da dijele. Na to nemaju pravo i to im dozvoliti neću”.

Knežević je saopštio i da je okupio nekoliko timova koji čine desetine ljudi – pravnike sa međunarodnom reputacijom, finansijske istražitelje, marketinške i stručnjake za bezbjednost.

“Rezultat je naporan svakodnevni rad sa ciljem da svi zajedno konačno Crnu Goru učinimo slobodnom, ogromno interesovanje i publicitet u regionalnim i inostranim medijima i potpuna dominacija na društvenim mrežama. Vjerujem da je svima nama u interesu da međusobno sarađujemo i da damo sve od sebe, počevši od toga da se razumijemo. Do slobode”, zaključio je predsjednik Atlas Grupe.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com