Home / NOVOSTI / Pedofil upao u klopku: Neprekidno je tražio od djevojčice (12) da ima seks sa njim, ali iza njenog profila krio se lovac

Pedofil upao u klopku: Neprekidno je tražio od djevojčice (12) da ima seks sa njim, ali iza njenog profila krio se lovac

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom djevojčicom iz Požarevca.

U fejsbuk grupi “Stop pedofiliji” objavljena je stravična prepiska sa predatorom Goranom M. (29) iz Zaječara, koji je navodnoj djevojčici od 12,5 godina slao gnusne poruke, fotografije penisa i ubjeđivao je da s njim stupi u seksualne odnose, govoreći: “Pravo je vrijeme da penis uđe u tebe.”

Grupa “Stop Pedofiliji” redovno objavljuje komunikaciju pedofila sa djevojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore. Ovog puta ulovljen je Zaječarac, koji se predstavio kao auto-mehaničar.

Printskrin: Facebook

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao fotografije svog penisa i poruke eksplicitne sadržine. Navodno maloletna djevojčica, iza čijeg lažnog profila stoje lovci na seksualne predatore, pitala je pedofila: “Jeste li vi stvarno čovjek sa slike? Imam jednog drugara koji tako zeza drugarice! Tražila je da stavi prst na usnu ili kosu i tako se slika, a on se odmah upecao na mamac, potvrdio da je na profilu njegova slika i poslao joj fotografiju sa prstom na usni”.

Zaječarac joj je ponudio da vidi njegov polni organ: “Da vidiš kakav je, pa posle obriši.” Kada joj je poslao fotografiju, ona je odgovorila: “Strašan je… Stid me je i plašim se. Nikada ga nisam videla! Mlada sam”, a on je uzvratio: “Ima 18 cm i debeo je osam”.

Printskrin: Facebook

Na samom početku napisao joj je da je 12 godina pravo vrijeme da počne sa seksualnim odnosima,navodeći da “Od tih godina treba da se počne, da penis uđe u tebe”.

Stručnjaci upozoravaju roditelje da budu veoma oprezni jer na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com