PODGORICA: Radovi širom grada! Pogledajte fotografije… - Volim Podgoricu

PODGORICA: Radovi širom grada! Pogledajte fotografije…

Putevi d.o.o. Podgorica  su u  sklopu redovnih aktivnosti  u prethodnoj nedjelji  bili angažovani na više lokacija,  u dijelu  pripremnih i asfalterskih radova, radova na  sanaciji oštećenih asfaltnih površina (udarne rupe), zatim radova  na ugradnji usporivača brzine kretanja motornih vozila, zaštitno ukrasnih stubića, vertikalne signalizacije, obilježavanje horizontalne signalizacije (pješački prelazi i parking mjesto),  kao i radovi na čišenju rigola .

Po zahtjevima pravnih lica izvođeni su asfalterski radovi  u dijelu ugradnje nosećeg sloja asfalta BNS-22  i završnog sloja AB-11 na sledećim lokacijama:

  • Ulica Gavra Vukovića – MZ”Momišići” na dužini od 237 m, širine 5,50m
  • Ulica 13 Dup – Zabjelo – Ljubovic na dužini od 137m, širine 5,50m)
  • Ulica Nova 2, MZ ”Kruševac” – kod “Atlas Capital” centra na dužini od 120m, širine  6m.

Takođe, izvedeni su i pripremni  radovi na sanaciji  kraka saobraćajnice u naselju Bandićke livade.

U ulicama Miloja Pavlovića, Pavla Mijovića, Miladina Popovića,Vlada Martinovića,  Sitničkoj i Vinogradskoj  završena je sanacija oštećenih asfaltnih površina, a u ulicama Kninskoj, Petra Zvicera, Primorska, Jerevanska, Andrije Paltašića, Iva Andrića,  Kraljice Jakvinte, Beranskoj, Jelice Maškovića, Vreloj III, Skopskoj,  Studenskoj,  Vojina Popovića Španca,   naseljima Vranići, Dahna, Golubovačko polje, Bulevaru Mihaila Lalića, i na Trgu Božane Vučinić izvođeni su radovi na sanaciji ošećenih asfaltnih površina nakon ugradnje vodovodne mreže.

U MZ  “Botun” i MZ  “Rogami”  završeni su radovi na ugradnji usporivača brzine kretanja motornih vozila uz prateću vertikalnu signalizaciju.

Završeni su radovi na ugradnji putnog ogledala u MZ ”Gornja Gorica” – Ulici Zlate Raičević, zatim  radovi na obilježavanju  horizontalne signalizacije (pješački prelazi) u Ulici Radosava Burića i Ulici Oktobarske revolucije I na magistralnom ptu Podorica – Nikšić, radovi na iscrtavanju parking mjesta za osobe sa invaliditetom u Ulici Avda Međedovića.

U skladu sa redovnim aktivnostima završeni su radovi na popravci postojeće i ugradnji nove vertikalne signalizacije u Ulicama Oktobarske revolucije, Aerodromska, Admirala Zmajevića i Spasoja Raspopovića.

Ekipe za  hitne intervencije završile su  radove  na čišćenju rigole u Ulici Iveze Vukova , radove na izradi zaštitno ukrasnih stubića u radionici, kao i radove na izradi i ugradnji slivnničkih rešetki amosferske kanalizacije u Ulici Ivana Milutinovića, Ulici Ljubomira Rašovića i na kružnom toku u Golubovcima

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com