Home / NOVOSTI / Hronika / UHAPŠEN MUŠKARAC: Upao u kaldionicu ,,Volcano” i ukrao 1.000 eura?

UHAPŠEN MUŠKARAC: Upao u kaldionicu ,,Volcano” i ukrao 1.000 eura?

 

Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su operativinim radom rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i identifikovali, locirali i lišili slobode D.L. (34) iz Cetinja zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo. Osim toga cetinjska policija je sprovodeći kontinuirane pojačane aktivnosti kontrolisala 137 bezbjednosno interesantnih lica i radi provjere oduzela pet motornih vozila.

Naime, službenici OB Cetinje su lišili slobode D.L. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo, 18. marta 2019. godine, na štetu poslovnice „Volcano“. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je ušao u poslovnicu i uz prijetnju nožem od zaposlene radnice oteo određenu količinu novca dok je drugi dio otuđio sa pulta, nakon čega se dao u bjekstvo. Sumnja se da je D.L. otuđio ukupno 1.100 eura.

D.L. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu koji je za njega donio rješenje o zadržavanju u službenim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Osim toga, službenici cetinjske policije su tokom racija u dva ugostiteljska objekta kontrolisali pet bezbjednosno interesantnih lica, a pojačanim kontrolama koje se sprovode u kontinutetu na teritoriji Cetinja kontrolisano je 137 bezbjednosno interesantnih lica od kojih je sankcionisano osam. Policija je u Cetinju privremeno radi provjera oduzela pet pmv a koja su u vlasništvu bezbjednosno interesantnih lica.

 

 

loading...

4 0 komentara

 1. Vaše Ime Bujrum

  On na slobodu, radnica na ulicu! Vjerovali ili ne

 2. Vaše Ime Bujrum

  On na slobodu a radnici OTKAZ! sezame..

 3. Vaše Ime Markovina

  Sine Mitre, ogriješili ste se prema radnici, otkaz e nije odbranila pare? Žaro, razmisli, ona nije kriva.

 4. Vaše Ime Bogoljub

  Ljudi,jeli to istina? OTKAZ njoj, jer nije se žrtvovala spašavajući novac, a njega sud ohrabruje da nastavlja sve po starom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com