Uhapšen Podgoričanon, iz kafića ,,Zrno” ukrao koverat sa 545 eura! - Volim Podgoricu

Uhapšen Podgoričanon, iz kafića ,,Zrno” ukrao koverat sa 545 eura!

Podgoričanin A.Đ. (38) uhapšen je zbog sumnje da je 16. marta iz kafića “Zrno” ukrao koverat sa 545 eura pazara.

“A.Đ. (38) iz Podgorice je lišen slobode zbog sumnje da je 16.03.2019. godine iz UO „Zrno“, gdje je boravio kao gost, koristeći nepažnju zaposlenih otuđio koverat sa 545 eura pazara”, saopšteno je iz Uprave policije.

Podgorička policija je takođe, od 8. do 14. marta rasvijetliila i osam krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta – razbojništvo, šest krađa i jednu tešku krađu, koja su počinjena u periodu od 15. januara do 12. marta ove godine.

Petnaestogodišnji E.S. osumnjičen je da je u društvu sa još jednom osobom 12. marta fizički napao vozača taksi vozila, u momentu kada ga je dovezao na odredište koje je tražio, i od njega ukrao novac kojim mu je platio uslugu vožnje kao i ostali novac od pazara.

“Za šest krađa i tešku krađu osumnjičeno je ukupno devet lica, starosti od 15 do 48 godina, koji su, kako se sumnja, iz objekata u vlasništvu fizičkih i pravnih lica otuđili alat veće vrijednosti, pokućstvo i tehniku, kozmetičke proizvode i ljekove, kao i jedno vozilo. Dio otuđenih stvari pronađen je i vraćen vlasnicima. Od lica koja su osumnjičena za ovih osam krivičnih djela, četiri su lišena slobode i uz krivične prijave privedena nadležnom tužiocu, dok su protiv ostalih tužiocima podnijeti posebni izvještaji kao dopune krivičnih prijava”, saopšteno je iz policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com