Počela prodaja ulaznica za meč Crna Gora – Engleska: Stotine navijača čekaju u redu kartu - Volim Podgoricu

Počela prodaja ulaznica za meč Crna Gora – Engleska: Stotine navijača čekaju u redu kartu

Prodaja ulaznica za fudbalsku utakmicu Crna Gora – Engleska počela je jutros u 10 časova na šalterima Sportskog centra „Morača“ u Podgorici.

Duge kolone navijača formirale su se satima prije otvaranja biletarnice, kako bi došli do karte za sjutrašnju utakmicu, javlja Anadolija.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 15 do 25 eura za zapadnu tribinu, dok su na istoku od 12 do 15, a na jugu i sjeveru po 10 eura.

U skladu sa odredbama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim manifestacijama, svi navijači koji su jutros u redu za kupovinu karte, u obavezi su dostave ime i prezime posjetioca utakmice, broj i naziv identifikacionog dokumenta (lična karta ili pasoš) i JMBG svakog posjetioca utakmice.

Na stadionu u Podgorici postavljene su elektronske kapije za očitavanje karata. Gledaoci će prije ulaska na tribine proći dva kontrolna punkta.

Reprezentacija Engleske će imati podršku 650 navijača. Kapacitet Stadiona pod Goricom je 10.500 mjesta.

Meč Crna Gora – Engleska na programu je sjutra od 20.45 časova.

3 komentara

  1. You made some respectable factors there. I seemed on the web for the difficulty and located most individuals will go together with along with your website.

  2. An intriguing discussion may be worth comment. I believe that you can write regarding this topic, it will not be a taboo subject but usually people are insufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com