Home / NOVOSTI / Izgorio automobil pjevačice Goce Božinovske, za volanom bio drug njenog sina

Izgorio automobil pjevačice Goce Božinovske, za volanom bio drug njenog sina

Kada policija utvrdi sve detalje, a prije svega kolika je nastala šteta u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, rano ujutru, u Surčinu, gdje je potpuno uništen “ford fokus”, pjevačice Goce Božinovske, predmet će, već koliko u utorak, biti proslijeđen Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, potvrio je za Novosti Ivan Marković, portparol tužilaštva.

“Nadležni iz tužilaštva nisu izlazili na uviđaj kada se nezgoda desila, jer nije bilo povrijeđenih.Uviđaj je obavila policija, uzela sve potrebne podatke i dalje radi na rasvetljavanju nesreće i svega što je do nje dovelo. Ukoliko se procijeni da je nastala šteta preko 200.000 dinara, predmet će biti dostavljen na dalje postupanje u Tužilaštvo. Ako procijenjena šteta bude ispod ove cifre, riječ je o prekršaju”, kazao je Marković beogradskom listu.

Automobil je sletio sa puta, udario u banderu, prevrnuo se na krov i zapalio.

U nezgodi, na svu sreću, niko nije stradao, ali je pjevačicin automobil potpuno izgorio.

Ni drug Gocinog sina Mirka Šijana, koji je kobnog jutra “pozajmio” i vozio automobil koji je navodno, zbog šljunka na kolovozu i zato što mu je izletjela srna, sletio sa puta, nije, srećom, ozbiljno povrijeđen.

On se malo isjekao izlazeći iz kola kad su se prevrnula.

Pjevačica i njen sin dali su izjave u policiji.

Božinovska ničim ne tereti Mirkovog druga za kojeg ima samo riječi hvale. Ona kaže da joj nije žao automobila i da je najvažnije da niko nije teže povrijeđen, niti je poginuo.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com