Home / NOVOSTI / OGLASILA SE DEA ĐURĐEVIĆ PRVI PUT POSLE TEŠKE SAOBRAĆAJKE: Evo šta je HRABRA voditeljka poručila! (FOTO) 

OGLASILA SE DEA ĐURĐEVIĆ PRVI PUT POSLE TEŠKE SAOBRAĆAJKE: Evo šta je HRABRA voditeljka poručila! (FOTO) 

Dea Đurđević posle skoro dva mjeseca napustila je VMA i prebačena je na ortopediju Kliničkog centra.

Voditejka se prvi put oglasila putem društvene mreže Instagram

ZBOG SILNIH LOMOVA BILA JE POVEZANA NA CIJEVI! Voditeljka zna da ništa neće biti kao prIJe, ali NE PREDAJE SE: Svi detalji lavovske borbe DEE ĐURĐEVIĆ!

“Ovo je jedina moja objava i izjava do sad. Od nesreće se nisam obratila. Zamolila bih svoje prijatelje novinare za strpljenje i kolegijalnost jer još neću davati izjave. Hvala vam”, napisala je Dea.

Podsjetimo, Dea je jutros kolima hitne pomoći i uz pratnju medicinskog osoblja, mame i vjerenika stigla u Klinički centar Srbije na ortopediju.

Sa osmjehom na licu Deu su dovezli u Institut, a majka je koračala odmah iza nje. Hrabra Dea je sve vrijeme bila rapoložena.

Deu je 7. februara u ranim jutarnjim satima, kada je krenula na posao, udario autobus kod KBC “Dragiša Mišović” i tom prilikom joj je otkinuta ruka. Vrhunski srpski stručnjaci operisali su je na VMA i od tada se Dea nalazi u bolnici. Niko nije očekivao lak oporavak, ali hrabra Dea hrabri sve oko sebe.

Kurir

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com