Home / NOVOSTI / Društvo / Brajović će se sjutra sastati sa Papom
Ivan Brajović
Ivan Brajović

Brajović će se sjutra sastati sa Papom

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović putuje u posjetu Svetoj Stolici gdje će u srijedu imati priliku da se susretne s papom Franjom, a narednog dana će prisustvovati i jutarnjoj misi u kapeli Svete Marte.

Predsjednik Skupštine će se u Apostolskoj palati sastati i sa državnim sekretarom Svete Stolice, kardinalom Pietrom Parolinom, kao i sekretarom za odnose sa državama, monsinjorom Polom Ričardom Galagerom.

Posjeta Rimu biće takođe prilika za susrete sa Velikim kancelarom Suverenog viteškog malteškog reda Albrehtom Freiherom fon Buzelagerom i predsjednikom zajednice „Sveti Eđidio“ profesorom Markom Impaljacom.

loading...

One comment

  1. E pogledajte ovoga? PA ovo je slika i prilika propasti Crnogorskog drustva. Pogledajte njegov recnik, manire, pogledajte kako je dosao na funciju i ko je ovaj covjek. Pa do 45 godine nije imao ni fakultet, bio je srednjoskolac, a onda kupio diplomu. I ovo da se naziva funcioner? I ovo da odlucuje o sudbinama postenih gradjana? E nece moci, budite sigurni na nema sanse da ce moci!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com