STRAVIČAN UDES U MAKARSKOJ: Dirketan sudar u tunelu, ima mrtvih (FOTO) - Volim Podgoricu

STRAVIČAN UDES U MAKARSKOJ: Dirketan sudar u tunelu, ima mrtvih (FOTO)

Zbog teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedjelju popodne oko 18:15 zatvoren je tunel Sveti Ilija kod Makarske.

U  nesreći su sudjelovala dva automobila. U njima su bili samo vozači. Jedan vozač je preminuo u splitskoj bolnici, a drugi je teško ozlijeđen, javljaju hrvatski mediji.

“Oko 18:15 na državnoj cesti D-76 u južnom ulazu u tunel iz pravca Makarske sudarila su se dva vozila. Prema prvim informacijama, u vozilima su se nalazili samo vozači.

Oba vozača su teško ozlijeđena. Prevoze se u bolnicu. Cesta je zatvorena, promet se preusmjerava”, rekli su  iz policije ranije. No, naknadno je javljeno da je jedan od vozača preminuo u bolnici.

Iza 22 sata tunel je još uvijek bio zatvoren za saobraćaj.

“Za sav promet zatvoren je tunel Sv. Ilija u oba smjera (DC76), zbog prometne nesreće”, kratko je objavljeno na stranici HAK-a.

Foto Index.hr

2 komentara

  1. I cannot thank you fully for the posts on your web page. I know you set a lot of time and effort into them and really hope you know how deeply I enjoy it. I hope I’m able to do something identical man or woman someday.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com