Na Fejsbuku NOVE fotografije Marovića: Nećete VJEROVATI kako sada izgleda šef kriminalne grupe! (FOTO) - Volim Podgoricu

Na Fejsbuku NOVE fotografije Marovića: Nećete VJEROVATI kako sada izgleda šef kriminalne grupe! (FOTO)

Na posljednjoj od tih fotografija vidi se da je nekadašnji potpredsjednik DPS-a pustio bradu.

Podsjećamo, Marović je, kako je zvanično saopšteno,  na bolničkom liječenju, zbog čega mu je odložena robija na koju je osuđen shodno sporazumima o priznanju krivice. Pola godine kasnije za njim je raspisana potjenica.

Marović je na osnovu sporazuma koje je sklopio sa Specijalnim državnim tužilaštvom osuđen na kaznu od tri godine i devet mjeseci zatvora zbog brojnih malverzacija u Budvi kojim je lokalnom i državnom budžetu nanesena višemilionska šteta.

Takođe, on se sa tužilaštvom nagodio i da u državni budžet uplati milion eura, a u humanitarne svrhe 100.000 eura, što takođe nilada nije učinio.

3 komentara

  1. Sramna vlast nikako da ustanovi koliko desetina miliona je ovaj kriminalac skrivio. Ne vjerujem da bi se sa Svetom Marovićem mijenjao niko od poštenih gradjana CG. Nije mi poznato da je bilo ko utekao iz CG zbog kraške države i naroda. Zar bas ništa ljudsko nema pa bar da pruzi neko objašnjenje?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com