TADIĆ SA AJAKSOM NAPRAVIO JOŠ JEDNO ČUDO: Kopljanici usred Torina bacili Juventus na koljena! Mesi rasturio Mančester junajted - Volim Podgoricu

TADIĆ SA AJAKSOM NAPRAVIO JOŠ JEDNO ČUDO: Kopljanici usred Torina bacili Juventus na koljena! Mesi rasturio Mančester junajted

Ajaks i Barselona su prvi polufinalisti Lige šampiona! “Kopljanici” su u večerašnjem revanšu četvrtfinala pobijedili Juventus u Torinu posle preokreta 2:1, dok je prvak Španije na “Nou Kampu” bio ubjedljiv protiv Mančester junajteda 3:0.

Ajaks će se u polufinalu sastati sa boljim iz dvomeča Mančester siti – Totenhem, dok će Barsa na megdan pobjedniku duela između Porta i Liverpula.

Dušan Tadić i saigrači načinili su još jedno čudo! Posle Reala u Madridu, pobijedili su i Juventus u Torinu, i to posle preokreta, i apsolutno zasluženo prošli dalje.

Kada se sve sabere, “kopljanici” su u 180 minuta bili bolji, što je najizraženije bilo u drugom poluvremenu večerašnjeg meča.

Juventus je poveo golom Kristijana Ronalda u 28. minutu. Posle kornera Pjanića, Portugalac je glavom matirao Onanu. Ronaldu je to bio 126. gol u Ligi šampiona, a peti u poslednja tri meča u tom takmičenju. Međutim, to je bilo sve od Juventusa.

Ajaks je među četiri najbolja u Evropi stigao prvi put posle 1997. godine, kada ga je u polufinalu zaustavio upravo Juventus.

U srijedu uveče revanše četvrtfinala igraju Mančester siti – Totenhem (prvi meč 0:1) i Porto – Liverpul (prvi meč 0:2).

Prvi polufinalni mečevi će se igrati 30. aprila i 1. maja, a revanši 7. i 8. dana sledećeg mjeseca.

1 komentar

  1. After study a number of the blog posts on the web site now, i truly much like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site list and you will be checking back soon. Pls look at my web site likewise and tell me if you agree.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com