OGLASILI SE ,,VARVARI”: Uoči četvrtog meča poručili ,,Nije viteški niti hrabro bacati iz mase upaljače i povrijediti nekog igrača” - Volim Podgoricu

OGLASILI SE ,,VARVARI”: Uoči četvrtog meča poručili ,,Nije viteški niti hrabro bacati iz mase upaljače i povrijediti nekog igrača”

Uoči četvrtog meča finalne serije ABA lige između Crvene Zvezde i Budućnosti Voli, oglasili su se najvatreniji navijači Budućnosti ,,Varvari”.

Pozvali su sve da sjutra u SC ,,MORAČA” bodre ekipu ,,grlom i dlanovima” i da nikako ne ubacuju predmete u teren, jer na taj način mogu povrijediti i protivničke, ali i igrače svoje ekipe.

Saopštenje ,,VARVARA” prenosimo integralno.

Braćo, poslednji smo put ove sezone u Morači! Vjerujemo da ste svi vi koji ovo čitate bili u kopu sa nama sinoć i vidjeli kakav pritisak i kakvu tenziju mozemo napraviti. Vidjeli ste kako mozemo “pogurati” nas tim i kad mu ne ide!

Prije svega, apelujemo na sve naše članove a pogotovo na ostalu publiku u sali da ne ubacuju tvrde predmete u teren. Naša tribina nije dio toga niti zeli biti niti smatra to cinom kojim se treba ponositi. Nije viteški niti hrabro bacati iz mase upaljače i povrijediti nekog protivničkog igrača a vro moguce i svog..

Grlo i dlanovi su jedino što treba koristiti kako bi pogurali svoje a sabotirali protivnicke igrace.

Takodje, apelujemo na cjelokupnu javnost da ne nasjeda na medijske ( domace i srpske) patke i provokacije. Ne dozvolimo da nam unistavaju dugogodinji rivalitet i “sportsku mrznju” stavljajuci ih u mnogo siri, opasniji, kontekst.
Pokazimo svima da ne nasjedamo na jeftinu propagandu i da su svi navijaci u Moraci tu samo zbog Buducnosti, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili politicku pripadnost.
Nas fokus je podgoricka Buducnost, a nasa zelja jos jedna titula!

Zaslužujemo 5. utakmicu. Zaslužujemo da se borimo do kraja.

Zato u petak SVI sat vremena prije pocetka meca. Pomognimo igračima da uz nasu podrsku odigraju na pravom nivou.
Vjerujemo da ćemo biti pravi kad je najpotrebnije!

Varvari su braća!

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com