UBICU VESELINA VUKOTIĆA SNIMILE KAMERE: Snimak, međutim, nije od koristi policiji - Volim Podgoricu

UBICU VESELINA VUKOTIĆA SNIMILE KAMERE: Snimak, međutim, nije od koristi policiji

Ubicu 69-godišnjeg Kotoranina Veselina Vukotića snimile su nadzorne kamere, ali taj snimak za sada nije od koristi istražiteljima.

Kako saznaje Televizija Vijesti, na snimku se vidi muškarac sa kačketom ali ne i njegovo lice.

On je sinoć nešto prije 21 sat ispalio osam metaka u Vukotića ispred njegovih apartmana u Dobroti.

Ubistvo Vukotića, čiji sinovi Jovan i Igor slove za vođe “škaljarskog” kriminalnog klana, istražitelji, naravno, vide kao nastavak krvavog rata kotorskih kriminalnih grupa u kome je za pet godina ubijeno 40-ak ljudi.

Još jedna profesionalna likvidacija. Tako istražitelji opisuju sinoćnje ubistvo Vukotića.

Hici su Vukotića pogodili u gornji dio tijela, i svi napori ljekara kotorske bolnice da ga spasu ostali su bezuspješni.

“On je transportovan u Opštu bolnicu Kotor radi pružanja ljekarske pomoći gdje je i preminuo usljed zadobijenih povreda. Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo i rasvjetljavanju događaja”, saopšteno je iz Uprave policije.

Nepoznati muškarac sa kačketom sačekao je Vukotićev dolazak i u trenutku kada je Kotoranin izašao iz svog blindiranog audija, prešao je ulicu i pucao u njega.

Ubica se potom pješke udaljio s mjesta zločina, a vjeruje se da ga je u blizini čekala podrška i auto za bjekstvo.

Kao i uvijek, za vrijeme izviđaja, policija je blokirala grad i počela s pretresima ali sve to, kao i mnogo puta do sada, nije dalo rezultate.

Izuzeti su i video snimci sa Vukotićevog objekta ali i zgrada i privatnih kuća u blizini.

Na do sada pregledanim materijalima, kako saznaje Televizija Vijesti, nije nađeno ništa što bi pomoglo u istrazi jer nema lika ubice.

Vidi se samo kako je odšetao i da mu se nakon 30-ak metara gubi svaki trag.

Sve ovo, kako dodaje izvor televizije Vijesti, jasno ukazuje da je ubica osim što je dugo i pažljivo pratio Vukotićeve navike – veoma dobro ispitao i teren i našao najpogodnije mjesto da svoj zločinački naum sprovede u djelo.

Motiv likvidacije se odmah naslutio.

Riječ je vjerovatno o nastavku obračuna dva kotorska kriminalna klana, kavačkog i škaljarskog, za čije vođe slove upravo sinovi ubijenog – Jovan koji se nalazi u beogradskom zatvoru i Igor koji je u bjekstvu.

Ubistva roditelja visokokotiranih članova ovih klanova nisu nepoznanica.

Prije dvije godine, i dalje nepoznate osobe ubile su u Herceg Novom 66-godišnjeg Nika Roganovića čiji sin Duško, važi za osobu blisku kavčanima, a koji je tri mjeseca ranije povrijeđen u eksploziji bombe.

 

TV Vijesti/Vijesti

1 komentar

  1. I am usually to blogging and i also actually appreciate your website content continuously. Your content has really peaks my interest. I’m going to bookmark your blog and maintain checking for new data.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com