PIJANA VODILA PROGRAM na PINK-u: Dušica Jakovljević prvi put JAVNO progovorila posle skandala - Volim Podgoricu

PIJANA VODILA PROGRAM na PINK-u: Dušica Jakovljević prvi put JAVNO progovorila posle skandala

Dušica Jakovljević već danima je na meti brojnih uvreda i kritika, otkako je u jednoj od zadrugarskih emisija “zapela” jezikom te navodno odala utisak da je u alkoholisanom stanju. Tim povodom, voditeljka se javno oglasila pa otkrila pravu istinu.

“Kolege znaju da ja ne volim da vodim program, a da bilo šta popijem prije toga. Iz razloga što živ program zahtijeva apsolutnu posvećenost. Posebno kada je reč o rijaliti programu, gde se u svakom trenutku nešto dešava, dok mi radimo u studiju”, počela je Dušica.

“E sad, Bože moj, svakome se omakne… Ne da se napije, to nećete od mene dobiti, ali recimo šta i da se desilo, da sam ja išla sa neke proslave, iz neke velike sreće ili tuge, recimo popila čašicu ili dvije i došla na posao? Da se desilo, a nije se desilo!” nastavila je ona da govori Lavu Pajkiću u emisiji: ‘Razapeti voditelja samo zašto što je zamucnuo… Zahvaljujem se svima koji vode računa o tome kako ja govorim. Možda se meni spavalo… Ja sam se malo zapetljala jezikom i imala sam tu poruku i opet ću da je uputim svima koji mene toliko pažljivo slušaju” – i nije se zaustavila tu!

“Nadam se da će tako pažljivo slušati na predavanjima na fakultetima, svoju djecu šta imaju da im kažu i ono što im govore njihovi najvoljeniji. Onda ćemo i mi i ova naša lijepa Srbija sigurnim koracima u bolju budućnost”, zaključila je Dušica.

Ona je ovu situaciju komentarisala i tokom emitovanja programa uživo.

“S obzirom na to da nisu samo zadrugari glavna tema na društvenim mrežama, nego i ja… E pa ovako, dragi moji! Samo da se obratim. Ja bih željela da kažem svim onim malicioznim moralnim gromadama koji kod kuće vjerovatno drže neku flašu pored kreveta, da vam kažem da je voditeljku rijaliti programa postavila komercijalna televizija – TV Pink da bude glavni voditelj programa i da to ne bi radili tek tako”, odbrusila je Dušica i dodala:

“Ovo nije informativni program! Ovo je emisija u kojoj se šalimo! Ja nisam tip voditelja koji će sjedjeti mirno. Ja jesam ta koja će mlatarati rukama, ustajem… Hvala vam na pažnji i mogu samo da kažem da ćemo se dugo gledati i da to radite zato što me volite”, zaključila je Jakovljevićeva pa dobila ogroman aplauz publike koja joj je sedela iza leđa.

Kurir.rs

2 komentara

  1. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this website. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com