LJUDINA: Jovetić dođe u Crnu Goru, daje novac, plaća drugarima kockarske dugove, jednom je glavu spasio

Osim fudbalskih kvaliteta, Joveta je veoma cijenjen među navijačima i po svojim ljudskim vrlinama, na čemu su mu posebno zahvalni navijači Intera iz Crne Gore, kluba za koji je naš napadač nastupao.

“Stevan Jovetić dođe u Crnu Goru, pomaže ljudima. Da novac bolesnima, ugroženima, čak nekim drugarima plaća kockarske dugove, jednom je glavu spasio, da ga ne ubiju zbog dugova. Kakva je to ljudina! Nije bahat, ne razbacuje se parama, mi ovdje gledamo kako neki s novčanicom od 500 eura pale tompus, on nije takav, totalna suprotnost. Voli jako porodicu i provodi vrijeme sa njima, ne opija se. Došao je 2016.na skup reprezentacije, mi ga pitamo: “Brate, je l moguće da je onaj Palasio prije tebe u tim?!” kaže on: “Ne smijem i neću da pričam o tome dok sam u Interu.” Kasnije nam je rekao da u Interovoj upravi vlada haos, da je to naš problem, da imamo dosta kvazistručnjaka u upravi. Joveta je divan momak, brat, sin, otac, zet za poželjeti, gdje god da je na TV vidio bolesno dijete, zvao, išao i pitao:” Koliko para treba?”, naveli su navijači Intera iz Crne Gore.

Jovetić je trenutno van terena jer je nedavno zaradio jednu u nizu povreda od kako je prešao u Monako.

 

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

2 komentara

  1. Zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja sad sam veoma srecna i zadovoljna zena vratila mi volju za zivot evo broja viber wcp poziv +381616418057

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close