RADIŠA ŽIVI SA DVIJE ŽENE: Imaju šestoro djece, a evo kako je sve počelo (VIDEO) - Volim Podgoricu

RADIŠA ŽIVI SA DVIJE ŽENE: Imaju šestoro djece, a evo kako je sve počelo (VIDEO)

Radišu Jovanović već deceniju i po žestoko kritikuju komšije, rodbina ga se odriče, a i sveštenici zaobilaze u širokom luku.

Radiša živi sa dvije žene, koje su mu izrodile, kako on kaže šest sokolova. A kako je sve počelo…

Sa prvom ženom Stojankom Jovanović živi već 20 godina i imaju tri sina i ćerku, a druga žena Ana došla je prije deset godina i podarila mu dvije djevojčice. Iako su ovakav način života žestoko osuđivali rodbina, prijatelji i dio mještana, a sveštenici ga zaobilazili, Radiša kaže da ne haje mnogo za to.

Ipak, prema Radišinom priznanju, pravi junak ove priče je njegova prva žena Stojanka. Saznavši da je Ana trudna sa njenim suprugom, hrabro je stala u odbranu nerođenog djeteta i prihvatila u kući čak i tadašnju suparnicu, koju su roditelji izbacili iz kuće.
– Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumjela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda – kaže Jovanović, dok Stojanka skromno dodaje: „Znam da mnogi ne bi tako postupili, ali dječji nevini život je najvažniji.“

Druga žena Ana kaže da joj nije bilo svejedno kada je prvi put trudna dolazila u Jovanovićevu kuću.

– Nije mi bilo lako, tog dana sam se posvađala sa svojim roditeljima i došla ovdje sa namjerom da ne ostanem, ali ispalo je tako… Mislim da je Stojanka dobra žena. Ona kuva, dok sam ja sa stokom. Sve radimo zajedno – kaže Ana i dodaje da je Stojanka dobra žena.

“Nije ona meni kriva što sam ja ostala trudna sa njim, ali ona je dobar čovjek”, dodaje Ana.
Međutim, nije ni Stojanki bilo lako kad je muž doveo trudnu ženu.

“Nije mi bilo prijatno, ali dječji život je najvažniji”, kaže Stojanka.

Kućne poslove su podijelile i uglavnom Stojanka kuva i sprema hranu, dok Ana hrani stoku.

Međutim, na pitanje novinara kako bi zapravo Radiša reagovao da je njegova žena trudna sa drugim, evo šta kaže.

“Možda sad ljudi neće vjerovati, ali važno je da je dijete i gdje se rodilo. Naš narod kaže važno je čije ovce pasu, a ne čija je livada. Samo da su djeca živa i zdrava. Prihvatio bih i tuđe dijete da ga Stojanka rodi ovdje”, zaključuje Radiša.

 

Prva-Nećete verovati

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com