ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Znate li KO JE žena koja se fotografisala sa Đukanovićem? - Volim Podgoricu

ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Znate li KO JE žena koja se fotografisala sa Đukanovićem?

Fabijana Rosales, supruga opozicinog lidera i samoproglašenog predsjednika Venecuele Huana Gvaida, objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se rukuje sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i zahvalila mu je na podršci.

”Hvala predsjedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću za podršku ljudima Venecuele, svijet nas podržava, idemo naprijed, ne gubimo nadu. Mi imamo podršku međunarodne zajednice i nastavićemo da radimo na stvaranju globalnih saveza ”- napisala je ona na Tviteru.

https://twitter.com/FabiiRosales/status/1124743262546169857

Identičnu poruku i fotografiju objavila je i na Instagramu, a fotografija je nastavala na “Sedona Forumu” koji svake godine u američkoj državi Arizoni organizuje Mekejn institut (McCain Institute).

U komentarima na Instagramu uglavnom su se nizale pohvale na račun “prve dame”, koja je nedjeljama u diplomatskoj ofanzivi prikupljanja podrške i pomoći svom suprugu.

Bilo je i zahvalnica Đukanoviću za podršku.

”Veliki čovjek se pridružio jednako velikoj ženi, hvala ti što si dao Venecueli taj predah … oni su kiseonik, oni su ljubaznost, oni predstavljaju porodične vrednosti, oni su dobri ljudi…”

”Kakav je ponos za Venecuelu da imamo takvu prvu damu koja nas dostojanstveno predstavlja. Bog te blagoslovio. Prvi put vidim predsjednika zemlje Crne Gore, koja se zove kao što se ja prezivam” – napisala je Instragramu korisnica pod imenom Neli Montenegro.

Podsjećamo, Crna Gora je 26. januara donijela odluku da podrži stav Evropske unije u kojem se osuđuje produbljivanje krize u Venecueli koja je rezultirala masovnim kršenjem ljudskih prava i nasiljem.

”Na toj liniji, podržavamo i zajedničku izjavu naših evropskih partnera u kojoj je iskazana podrška predsjedniku Nacionalne skupštine Huanu Gvaidu da, u skladu s Ustavom u kapacitetu privremenog predsjednika, obezbijedi održavanje slobodnih, demokratskih i legitimnih predsjedničkih izbora” – navedeno je u saopštenju koje je tada objavilo crnogorsko ministarstvo spoljnih poslova

Antena M

2 komentara

  1. I am typically to blogging and that i actually appreciate your site content. The article has really peaks my interest. My goal is to bookmark your website and maintain checking for new info.

  2. I and also my guys happened to be reviewing the nice solutions found on your site and so unexpectedly developed an awful feeling I never thanked the web blog owner for them. My ladies came totally stimulated to read through all of them and now have unquestionably been taking advantage of those things. We appreciate you turning out to be really accommodating and also for obtaining this form of marvelous tips millions of individuals are really wanting to know about. My personal sincere regret for not saying thanks to you sooner.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com