Crnogorski vojnik iz Avganistana donirao 1.000 eura samohranom ocu - Volim Podgoricu

Crnogorski vojnik iz Avganistana donirao 1.000 eura samohranom ocu

Pripadnik Vojske Crne Gore u misiji “Resolute Support” u Avganistanu desetar Marko Đukić donirao je hiljadu eura samohranom ocu troje djece iz Danilovgrada Goranu Pavićeviću.

“Gest desetara Đukića pokrenuo je cijelu humanitarnu akciju u kojoj će Opština Danilovgrad pomoći porodici Pavićević u rješavanju, prije svega, stambenog pitanja, a potom i u rješavanju izvora stalnih prihoda, koji bi omogućio miran i spokojan život porodici Pavićević”, kazali su iz Ministarstva odbrane.

Budući da jer Đukić u Avganistanum njegova supruga i djeca susrela su se danas u kancelariji predsjednice Opštine Danilovgrad Zorice Kovačević sa porodicom Pavićević.

“Predsjednica Kovačević iskazala je zahvalnost za gest vojnika Đukića, koji živi u Danilovgradu, i kome nije prvi put da pomaže onima kojima je pomoć neophodna.  Ona je kazala da je ponosna na saradnju sa kasarnom `'Milovan Šaranović` i Vojskom Crne Gore koja je uvijek spremno pomagala lokanom stanovništvu”, saopšteno je iz Ministarstva.

U ime Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore susretu porodica prisustvovao je i potpukovnik Enes Murić, komandant kasarne ”Milovan Šaranović”.

On je istakao da su pripanici Vojske Crne Gore uvijek pomagali najugroženijima.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com