Home / PG INFO / Aktuelno / Radovi na Krivom mostu i u Njegoševo ulici: Pogledajte šta je sve urađeno (FOTO)

Radovi na Krivom mostu i u Njegoševo ulici: Pogledajte šta je sve urađeno (FOTO)

Privredno društvo Putevi Glavnog grada počelo je da izvodi radove na sanaciji Krivog mosta na kolovoznoj  i trotoarskoj površini. Planirano je izvođenje radova u dijelu raskopavanja trotoarskih površina, zamjeni pohabanih betonskih ploča, rekonstrukciji šahti na postojećim instalacijama, zamjeni postojećih i ugradnji novih ivičnjaka, sanaciji postojećih betonskih ploča, uklanjanju strare i ugradnji nove ograde mosta, asfaltiranju trotoarskih površina, uklanjanju oštećenog i ugradnji novog asfalta na kolovoznoj površini. Pralelno sa tim,  privredno društvo „Komunalne usluge“  radiće na sanaciji javne rasvjete, u dijelu uklanjanja postojećih stubova i svetiljki javne rasvjete i ugradnji novih.

U Njegoševoj ulici započeti su radovi na sanaciji postojećih pješačkih staza koji se odnose na uklanjanje postojećeg asfaltnog zastora, ugradnju mermernih ivičnjaka i portfido ploča, kao i ugradnju podne rasvjete.

Dinamika navedenih radova odvijaće se u skladu sa vremenskim prilikama.

loading...

One comment

  1. walgreens pharmacy mail order http://commbox.com.br/comprar-androgel-brasil-pfz.php prescription allergy medication list

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com