SASLUŠANA ČETVORICA POLICAJACA: Ne sjećaju se samo ko je udario Čaku - Volim Podgoricu

SASLUŠANA ČETVORICA POLICAJACA: Ne sjećaju se samo ko je udario Čaku

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću juče su saslušana četvorica službenika CB Nikšić u okviru istrage koja je pokrenuta kako bi se utvrdilo ko je od policajaca pretukao vođu „varvara” Aleksandra Čaku Ivanovića nakon fudbalske utakmice Sutjeska–Budućnost. U svojstvu svjedoka saslušani su policajciRatko Delibašić, Ljubiša Vuković, Predrag Đukanović i Marko Dacić.

Ivanovićev advokat Srđan Lješković kazao je da je interesantno da se svi saslušani policajci sjećaju svakog detalja, pa i svakog pokreta vođe „varvara”, ali se nijedan ne sjeća ko ga je pendrekom udario u glavu.

Policajci su tužiocu ispričali da je do nereda došlo kada su „varvari” nakon utakmice počeli da silaze sa tribina na teren. Tvrde da je Ivanović tada utrčao na teren i nekoliko puta udario Vukovića pesnicom, a nakon toga je Delibašića uhvatio za noge, oborio ga na tlo i počeo da ga udara glavom u grudi. Pošto je, kako su naveli, odbio naređenje da prestane sa nasiljem, neki od njih su udarali Ivanovića, ali, kako tvrde, samo po butinama. Svi osim Delibašića kazali su i da su vidjeli da je Ivanoviću glava krvava, ali tvrde da nijesu vidjeli ko mu je nanio tu povredu.

Advokat Lješković tražio je da se u nastavku istrage saslušaju direktor Uprave policije Veselin Veljović, njegov pomoćnik Nikola Janjušević i komandir CB Nikšić Darko Mađarić. Istakao je da su policajci potvrdili da su vidjeli da je Ivanović zadobio povredu glave, čime su potvrdili njegovu izjavu da je taj udarac bio samo okidač za dalja dešavanja.

Kazao je i da su konačno saznali ko je snimao utakmicu iz policije i saopštio da će tražiti odgovor da li je taj policajac medijima dostavio montirane snimke.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com