SEKSI BAJKERKA: Marija Petrović je DIREKTORKA, a do posla “pegla krivine” u štiklama - Volim Podgoricu

SEKSI BAJKERKA: Marija Petrović je DIREKTORKA, a do posla “pegla krivine” u štiklama

Maraja Petrović je direktorka prodaje u jednoj internacionalnoj kompaniji u Beogradu, ali je vjerovatno i jedina direktorka koja na posao ide motorom, i to u – štiklama!

– Vozim motor u štiklama i to po mogućnosti što višim, ali to je kada izlazim po klubovima, a preko dana, kada se vozim sama ili sa društvom vozim, u patikama. Uklapam se u sredinu… Podjednako vozim i u ravnoj obući i kad obujem štikle, drugačiji je samo vizuelni efekat onima koji me posmatraju – objasnila je Marija, koju svi zovu Maraja.

Koliko joj je bitno kako izgleda dok vozi?

– Što se tiče izgleda, nisam jedna od takozvanih “pozerki”. Uvijek nosim ful opremu i na 40 stepeni usred ljeta, jer od momenta kada sam sjela na motor, tata me je učio da je, ako se ne, daj Bože, dogodi nezgoda, bolje da gulim opremu nego kožu i kost – otkriva ona.

Maraja u slobodno vrijeme pomaže ugroženim i napuštenim životinjama, putuje kad god joj se ukaže prilika. Živi za ljeto i 40 stepeni, miris mora i toplotu sunca na koži, za osjećaj slobode dok nisko leti na motoru, za nevaljali kez koji joj se razlije licem kada “ispegla krivine”.

– Što se tiče frajera, to je standardna priča, uvijek su svi pogledi uprti u mene, jer je kod nas na žalost još uvijek čudo vidjeti ženu na motoru. Navikla sam na sve od njih, od nemog zurenja, pa sve do dobacivanja nepristojnih ponuda – prepričava svoje iskustvo Maraja.

Kaže da joj sve viđše djevojaka prilazi i pita kako mogu da nauče da voze motor, i savjetuje svima da je oprema – obavezna.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com