U “RENO” NAGURALI 9 MIGRANATA: Uhapšeni Nikšićani - Volim Podgoricu

U “RENO” NAGURALI 9 MIGRANATA: Uhapšeni Nikšićani

Policija je uhapsila Nikšićane V.S, F.M. i M.V. zbog sumnje da su nedozvoljeno prelazili državnu granicu i krijumčarili ljude.

Na putu Stegvaš – Ostros zaustaviljena su i kontrolisana dva vozila, jedno marke „Renault” kojim je upravljao F.M. (26) iz Nikšića u kojem se nalazilo devet stranih državljana i drugo vozilo takođe marke „Renault” kojim je upravljao M.V. (22) iz Nikšića, a sa njim je zatečen jedan stani državljanin.

“Od ukupno zatečenih deset stranih državljanabilo je dvoje djece i nijedno lice nije posjedovalo lična dokumenta”, ističu iz policije.

Istraga je dovela do sumnje da su F.M. i M.V, po prethodnom dogovoru sa V.S. (30) iz Nikšića, iznajmili vozila od rent a car agencije kako bi preuzeli strane državljene i za novčanu naknadu od po 100 eura ih prevezli od Ulcinja do Nikšića.

Polici ja sumnja da je prethodno V.S. stupio u kontakt sa jednom osobom iz Albanije i sa njim je dogovorio da za 1.200 eura organizuje prevoz stranaca do Nikšića.

V.S. je, sumnja se, kasnije angažovao F.M. i M.V, obezbijedio im vozila i dao kompletne instrukcije o mjestu preuzimanja stranih državljana.

V.S. je uhapšen u Nikšiću.

1 komentar

  1. Me nevertheless prepared to you’ll. This can be the type of hand to get certain do that your current difficulties false information absolutely electronic many blogs and forums. Be thankful for very own berbagi this method top doctor.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com