18 medalja za naše predstavnike - Volim Podgoricu

18 medalja za naše predstavnike

 

 

U nedelju 19.maja u Ohridu je održan medjunarodni karate turnir. Turnir koji je okupio 420 takmičara iz 31 kluba koji dolaze iz 5 zemalja – Srbije, Bugarske, Albanije, Crne Gore I domaćina Makedonije.

Takmičari “Iskre” iz Danilovgrada i Podgorice imali su više nego zapažen nastup, koji su osvajanjem 18 medalja (8 zlatnih, 3 srebrne I 7 bronzanih), zauzeli visoko 2.mjesto u generalnom plasmanu

Zlatne medalje osvojili su:

  1. Dragas Nemanja
  2. Miljanić Stefan
  3. Irić Ksenija
  4. Vojinović Balš
  5. Arifaj Anes
  6. Hristijan Zaov
  7. Madžarević Radomir
  8. Vukadinović Viktorija

Srebrne medalje

  1. Medojević Djordje
  2. Balić Alan
  3. Lazović Branko

Bronzane medalje

  1. Vujošević Aleksa
  2. Vojinović Lana
  3. Vučinić Vuk
  4. Simović Nemanja
  5. Madžarević Lazar
  6. Irić Vasilije
  7. Abramović Sara

“Da sport osim zdravog razvoja, nudi i dobro druženje, ali i benefite koji se ogledaju kroz upoznavanje novih krajeva, kulturno – istorijskog nasledja pokazalo je i ovo putovanje. Mladi karatisti “Iskre” imali su privilegiju da vide Manastir Svetog Neuma, Crkvu Svete Sofije, Spomenike Ćirilu I Metodiju, Ali pašinu džamiju, Antički teatar, I dr. Vožnja barkom na izvorišti rijeke Drim svakako predstavlja poseban doživljaj.”

Ovaj turnir je predstavljao generalnu probu takmičara pred Balkansko prvenstvo koje se održava u Banja Luci 30.maja. Obzirom na broj medalja, nadamo se dobrim vijestima iz Banja Luke.

 

1 komentar

  1. There is so much in this article that I would never have thought of on my own. Your content gives readers things to think about in an interesting way. Thank you for your clear information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com