OGLASIO SE GUGL: Samo budući korisnici Huaveja neće imati pristup aplikacijama - Volim Podgoricu

OGLASIO SE GUGL: Samo budući korisnici Huaveja neće imati pristup aplikacijama 

Trenutni korisnici pametnih telefona marke Huavej sa Gugl aplikacijama moći će i dalje koristiti te aplikacije, kao i skidati nova ažuriranja za te aplikacije, objavio je portparol kompanije Gugl, a kako prenosi Rojters.

Krovna Guglova firma Alfabet Inc. je sa kineskom kompanjom Huavej obustavila saradnju koja zahtijeva prenos hardvera, softvera i tehničkih usluga, osim onih koji su javno dostupni putem licenciranja otvorenog koda, rekao je Rojtersu izvor upoznat sa tim.

“Razmatramo implikacije ove odluke”, dodao je portparol.

“Za korisnike naših usluga, Gugl Plej i zaštite iz Gugl Plej Protekta, te usluge će i dalje funkcionisati na Huavejevim uređajima”, rekao je portparol Gugla bez otkrivanja detalja.

Iz Androida su takođe na Tviteru potvrdili da će usluge Gugl Pleja i Gugl Plej Protekta ostati funkcionalne za sve postojeće korisnike, prenosi Indeks.

 

1 komentar

  1. The following time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my option to read, however I really thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you would fix in the event you werent too busy on the lookout for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com