PODGORICA: Novi protest na Dan nezavisnosti - Volim Podgoricu

PODGORICA: Novi protest na Dan nezavisnosti

Građanski pokret “Odupri se”, kako je ranije najavljeno, održaće novi protest “Odupri se – 97.000” u utorak na Dan nezavisnosti u Podgorici.

Džemal Perović je kazao da je protest nazvan “Za nezavisnost od koverti” i da očekuje podršku svih slobodnih građana koji žele nezavisnu državu bez koverti, organizovanog kriminala i korupcije.

“Očekujemo da rame uz rame sa građanima budu svi oni potpisnici koji su svojim političkim i moralnim kredibilitetom garantovali da će se zalagati za realizaciju principa i ciljeva iz sporazuma o budućnosti”, rekao je Perović.

“Političke razlike među njima su normalne i razumljive ali ovo je trenutak da se zna ko je jasno za rušenje ovog korumpiranog režima”. poručio je on.

Iz pokreta su saopštili da ne odustaju od borbe za slobodnu Crnu Goru sa svima onima “koji prepoznaju važnost aktivnog učešća u promjenama”.

Protest će se održati ispred zgrade Skupštine Crne Gore sa početkom u 20 časova.

Vijesti

1 komentar

  1. Boze pomozi da rak rastrgne mila diktatora na komade.pa da cg bira novog presjednika ali na 4god kao i svudje u svijetu.4god i novi.preko 4god nemoze niko.diktatoru sjasi sa grbace naroda jases nas imkrades 31 godinu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com