SVE SPREMNO: Počinje Podgoričko kulturno ljeto 2019. (PROGRAM) - Volim Podgoricu

SVE SPREMNO: Počinje  Podgoričko kulturno ljeto 2019. (PROGRAM)

Ovogodišnje izdanje manifestacije Podgoričko kulturno ljeto 2019 koja se realizuje pod pokroviteljstvom Glavnoga grada a u organizacija Sekretarijata za kulturu i sport, započeće u četvrtak, 30. maja i trajaće do 21. septembra.

Za dan otvaranja (četvrtak, 30. maj) planirano je više događaja na različitim lokacijama a koncertom pod nazivom Muzika i film – Nezaboravne teme, Revijskog orkestra Allegro vivo  dirigenta Radovana Papovića na Trgu nezavisnosti u 21:00 h svečano će započeti Podgoričko kulturno ljeto 2019.

Program Podgorickog kulturnog ljeta 2019

Koncertu će prethoditi Izložba studentske replike stolice i postera u stilu Bauhausa na Trgu nezavisnosti u 12:00 h. Tom prilikom, prisutnima će se obratiti ambasador u Ambasadi Savezne Republike Njemačke u Crnoj Gori, dr Robert Weber, sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport Glavnoga grada Podgorice, Ana Medigović i dekan Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, prof. dr Svetislav Popović.

U 19:00 h u holu JU Muzeji i galerije Podgorice, biće otvorena izložbe radova studenata Arhitektonskog fakulteta u Podgorici BAUHAUS 100 years anniversary. Na izložbi će govoriti: konzul u Ambasadi Savezne Republike Njemačke u Crnoj Gori, Ursula Romerskirhen; sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport, Ana Medigović i dekan Arhitektonskog fakulteta u Podgorici, prof. dr Svetislav Popović.

1 komentar

  1. The guidelines you provided allow me to share extremely precious. It been found this kind of pleasurable surprise to obtain that anticipating me while i awoke today. They’re constantly to the issue and straightforward to recognise. Thanks a ton to the valuable ideas you’ve got shared the following.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com