JEZIVO NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO: Astrolog predviđa PAKAO U AMERICI i upozorava na KATASTROFU! - Volim Podgoricu

JEZIVO NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO: Astrolog predviđa PAKAO U AMERICI i upozorava na KATASTROFU!

Britanski tabloid objašnjava da globalne tenzije i prirodne katastrofe mogu biti znakovi katastrofe koju je Nostradamus predvidio prije 500 godina

Francuski astrolog Nostradamus, najpoznatiji svjetski prorok, spomenuo je u svojim spisima iz 1555. godine „vulkansku vatru“ i zemljotres u „Novom gradu“, koja će se osjetiti širom svijeta, tvrdi britanski tabloid Dejli ekspres. Neki u tome vide najavu katastrofe u SAD.

Teoretičari zavjera tumače to kao upozorenje o predstojećoj razornoj erupciji i zemljotresu u Sjevernoj Americi, tvrdi britanski list. Podsjećaju i na francuske srednjovjekovne astrološke stihove, prenoseći priču o „zemljotresu koji će se posebno odnositi na zapadni dio Novog grada“.

Kaže se da će on udariti takvom snagom „koja će se osjetiti u zemljama širom svijeta“ i „vulkanskom vatrom iz sredine zemlje koja će potresti Novi grad“.

List navodi da „Novi grad“ predstavlja kontinent koji je Kolumbo otkrio malo prije nego što je Nostradamus napisao svoje mračno proročanstvo. Britanski tabloid objašnjava da globalne tenzije i prirodne katastrofe mogu biti znakovi katastrofe koju je Nostradamus predvidio prije 500 godina.

 

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com