VELIKI SKANDAL U FINALU LIGE ŠAMPIONA: Evo i o kome je RIJEČ! - Volim Podgoricu

VELIKI SKANDAL U FINALU LIGE ŠAMPIONA: Evo i o kome je RIJEČ!

Fudbaleri Tottenhama i Liverpoola večeras u Madridu igraju finalnu utakmicu Lige šampiona, Redsi već od drugog minuta imaju vođstvo, a susret je bio nakratko prekinut zbog ulijetanja na teren polugole navijačice.

Uspjela je nekako pobjeći obezbjeđenju i doći čak do centra terena, a onda se predala i uz osmjeh je ispraćena s terena.

https://twitter.com/benjones778/status/1134902789392543750

Za razliku od proteklih prekida finalnih susreta Super Bowla koje je Vitaly najavljivao putem svog YouTube kanala, ali na kraju i ostvario, večerašnji prekid koji je izvršila njegova djevojka Kinsey Wolanski u strogoj tajnosti se čuvao od javnosti.

Naime, Wolanski je večeras utrčala na teren te s natpisom na kostimu Vitaly Uncensored promovisala novu mrežu koju je pokrenuo Vitaly, a na kojoj se nalaze eksplicitni sadržaji namijenjeni 18+ publici.

YouTube je u nekoliko navrata blokirao video klipove Zdorovetskiyeg zbog čega je odlučio napraviti svoju mrežu na kojoj je nastavio objavljivati eksplicitne sadržaje sa veoma zgodnim djevojkama.

U prošlosti je prekidao finalne susrete Svjetskog prvenstva u fudbalu , NBA mečeva, dok prekid američkog Super bowla nije uspio realizovati  jer je i prije ulaska na stadion prepoznat kao prijetnja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com