Home / NOVOSTI / Društvo / Ove plaže u Budvi su bez mobilijara, nudističke, romantične, party, pet friendly…

Ove plaže u Budvi su bez mobilijara, nudističke, romantične, party, pet friendly…

U Budvi će ovo ljeto na raspolaganju posjetiocima biti 139 budvanskih kupališta i to 22 hotelska kupališta, 88 porodičnih kupališta, četiri romantična, jedno party kupalište, osam izletničkih, dva pet friendly kupališta i jedna lokacija za kupanje pasa, saoptilo je Morsko dobro.

Tu je i devet plaža bez plažnog mobilijara, dvije za aktivni odmor, dvije nudističke i jedna plaža za dječije odmaralište (Bečići).

Romantična kupališta u Budvi su Ostrvo Sveti Nikola, Malaya Beach, Reževići i Bršalj u Petrovcu.

Party kupalište je Kamenovo gdje buka ne utiče na okolinu. Imaju mogućnost organizacije zabavnih sadržaja 24 sata.

Izletnička kupališta su dva na osrtvu Sveti Nikola (jugo -zapad), Jaz ispod Žute grede, Golubinj, Drobni pijesak istočno, Vezirovo ribarište i Crvena stijena. Do njih se može doći jedino morskim putem, a pogodni su organizovanje izletničih tura i piknika.

Kupališta za kućne ljubimce su Buljarica i Slovenska plaža pored boćarskih terena, a tu je i jedna lokacija za kupanje pasa, koja nije organizovana kao kupalište – ispod staze ka plaži Mogren.

Kupališta bez mobilijara su ostrvo Sveti Nikola od tunje južno, Slovenska plaža kod hotela Park, Bečići kod hotela Mediteran, Pržno istočno, Sveti Stefan i dio plaže u Petrovcu.

Kupališta za aktivni odmor su dva ronilačka dijela na Jazu i Slovenskoj plaži.

Nudističke plaže su Jaz -Žuta greda i Crvena glavica, a kupalište za dječije odmaralište je u Bečićima ispred odmarališta.

CDM

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com