Počeo Budva Beer Fest - Volim Podgoricu

Počeo Budva Beer Fest

Prvi Budva beer fest juče je počeo na stadionu Lugovi u Budvi, a posjetioci su imali prilike da uživaju u nastupima tribute benda “Bjelo dugme”, “Gradske muzike Budve”, a veče su obilježili koncerti Željka Joksimovića, “Hladnog piva” i “Orthodox Celtsa”.

..

Prema proceni organizatora, festival je posjetilo oko 10.000 ljudi, a atmosfera na festival bila je sjajna. Posjetioci su uživali u hitovima svojih omiljenih bendova, a izvođači su bili prezadovoljni odzivom i pozitivnom energijom koju su razmijenili sa festivalskom publikom.

Kvalitetni tribute bendovi pobrinuće se za zagrijavanje svakog dana i pripremiti publiku za spektakularne nastupe bendova iz čitavog regiona.

Ulaz na festival je besplatan.

rtcg.me

2 komentara

  1. If you happen to excited about eco items, sometimes be tough shock to anyone them recognise that to help make unique baskets just for this quite liquids carry basic steps liters associated ceiling fan oil producing. dc free mommy blog giveaways family trip home gardening house power wash baby laundry detergent

  2. I discovered your blog internet site online and appearance a couple of your early posts. Always maintain within the really good operate. I simply additional encourage RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading far more on your part at a later time!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com