Home / NOVOSTI / Društvo / Knežević: Ako Amfilohije blagosilja proteste, Đukanović pada za 24 sata

Knežević: Ako Amfilohije blagosilja proteste, Đukanović pada za 24 sata

U Nikšiću je večeras u hotelu Jugoslavija održan protestni skup pokreta Do slobode, sa koga je predsjednik Atlas Grupe, Duško Knežević, koji se javio putem video linka, kazao da predsjednik države Milo Đukanović zna da je Amfilohije najpopularniji Crnogorac i da ako mitropolit crnogorsko-primorski blagosilja proteste, da će Đukanović pasti za 24 sata.

Kazao je i da će vrlo brzo “uslijediti skidanje Duška Markovića, a možda i njegovo hapšenje kao Marovića” i da Đukanović ide od grada do grada i pokušava da prije kongresa Demokratske partije socijalista (DPS) spasi ono što se spasiti može.

Prema njegovim riječima, udar Đukanovića na crkvu je politički potez, da bi skrenuo pažnju sa političke krize i takvo njegovo postupanje može samo dovesti do duboke podjele i stvaranja nacionalnih kantona, što ne bi bilo dobro.

Pošto je Željka Savković na skupu kazala da o Kneževiću misli isto što i o Đukanoviću i da je stisnuo petlju jer je prevaren, prognan i jer je shvatio ako ne počne otkrivati tajne da će Crna Gora ostati zaleđena, kao i da joj se najviše svidjela Kneževićeva izjava da će kada Đukanović padne doći u Crnu Goru i biciklom otići u Spuž, Knežević je kazao da je kriv jer “nije stvarao narko-kartele” već dovodio investitore, školovao više od 10 hiljada studenata, stipendirao njih više od hiljadu i da Crnoj Gori “ne trebaju vizionari već mafijaši.”

Na skupu su govorili i Goran Rašović, Radovan Jeremić, Maja Rašović i Željko Perović.

loading...

One comment

  1. Вријеме је за плаву спортску торбу, а онда и Владичин благослов, зар не? А тек овај: https://www.facebook.com/banjo.medojevic/videos/2217645854938189/?comment_id=2217852691584172&notif_id=1560800177649983&notif_t=feedback_reaction_generic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com