KONKURS ZA NAJLJEPŠU PG BAŠTU: Vlahovići puno rade, ali kada dođu kući, ovo je njihovo RAJSKO MJESTO - Volim Podgoricu

KONKURS ZA NAJLJEPŠU PG BAŠTU: Vlahovići puno rade, ali kada dođu kući, ovo je njihovo RAJSKO MJESTO

Podgoričku baštovanku Milku Vlahović (66)  na konkurs za najljepšu baštu Podgorice prijavila je snaha Zvezdana Vlahović.

“Ona sa velikom ljubavlju i posvećenošću brine o našoj bašti i okućnici. U velikoj porodici kao našoj, svi smo u žurbi i obavezama i ne možemo da joj pomognemo, ali ona to ne zamjera, čak još više želi da nam boravak u bašti bude što ljepši i da uživamo,” kaže Zvezdana.

Bašta se nalazi u podgoričkoj Ulici neznanih junaka.

Ukoliko imate baštu kojom se ponosite, ili ukoliko vaši rođaci, prijatelji, komšije, imaju baštu kojoj se divite, prijavite je na ovogodišnji, peti po redu Konkurs za izbor najljepše bašte Podgorice, tako što ćete fotografije poslati na email [email protected].

Organizatori ovogodišnjeg konkursa su Prvi nezavisni portal glavnog grada Volim Podgoricu i Turistička organizacija Podgorice.

Prvoplasirana bašta osvaja porodični vikend u najekskluzivnijem crnogorskom hotelu Splendid koji je obazbijedila Montenegrostars hotelska grupa. Vlasnici drugoplasirane i trećeplasirane bašta osvajaju porodične večere u poznatim podgoričkim restoranima, a svi dobijaju diplome.

Više o konkursu možete pogledati OVDJE 

Pogledajte Milkinu baštu:

3 komentara

  1. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I’ll try and check back more often. How frequently do you update your web site?

  2. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your site? My blog site is in the very same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Thank you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com