AKCIJA POLICIJE: Pretresen objekat rođaka optuženog za ubistvo - Volim Podgoricu

AKCIJA POLICIJE: Pretresen objekat rođaka optuženog za ubistvo

 

Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica preduzeli niz aktivnosti u cilju pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih lica. U saradnji sa Upravom za inspekcijske poslove i Upravom carina policija je pretresom pronašla i od bezbjednosno interesantnog lica oduzela akciznu robu i vozilo radi provjere.

Naime, postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju policija je izvršila pretres trgovinskog objekta u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica M.N. (53) iz Cetinja, koji je bliski srodnik L.N. (20) koji je osumnjičen za krivično djelo teško ubistvo na štetu B.M. koje je počinjeno 11.06.2019. godine u Cetinju.

Policijski službenici su prilikom pretresa pronašli i oduzeli 1.529 paklica cigareta, 11 pakovanja rezanog duvana  i 17 boca alkoholnih pića ukupne tržišne vrijednosti oko 4.000 eura. Osim toga, policija je od M.N. oduzela vozilo marke „Toyota” radi provjera.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom  tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se protiv M.N. podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

 

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com