UHAPŠEN PODGORIČANIN: Aktivirao bombu u Siti kvartu? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Aktivirao bombu u Siti kvartu?

 

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, rasvijetlili aktiviranje improvizovane eksplozivne naprave i tom prilikom lišili slobode B.V. (35) iz Podgorice zbog sumnje da je počlinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, postupajući po prijavi da je u ulici Radoja Dakića u Podgorici 11. juna 2019. godine došlo do eksplozije, policijski službenici su izvršili uviđaj i izuzeli tragove sa lica mjesta radi vještačenja, kao i niz drugih mjera i radnji koje su rezultirale rasvijetljavanjem ovog događaja.

Operativnim i istražnim mjerama i radnjama policijski službenici su došli do sumnje da je B.V. (35) iz Podgorice u navedenoj ulici na javnoj zelenoj površini aktivirao improvizovanu eksplozivnu napravu koja je bila unaprijed pripremljena i udaljio se sa lica mjesta.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se B.V. liši slobode i da mu se privede u krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com