TOP GIR PONOVO U CG: U nedjelju, ponedjeljak i utorak obustava saobraćaja - Volim Podgoricu

TOP GIR PONOVO U CG: U nedjelju, ponedjeljak i utorak obustava saobraćaja

U nedjelju, 23. juna i ponedjeljak, 24. juna na snazi će biti povremene obustave saobraćaja u gradskom području, na putu od Cetinja do sela Dodoši, od sela Dodoši do Žabljaka Crnojevića, putu prema Rijeci Crnojevića, te na putu od Cetinja prema Lovćenu, saopšteno je iz Turističke organizacije Prijestonice Cetinje.

Oni su domaćini televizijskoj kući BBC Studio France, koja će na raznim lokacijama snimati prestižnu emisiju o automobilizmu “Top Gear”.

U nedjelju, 23. juna snimanje automobila i statičko snimanje planirano je od 15 do 20 časova kod Dvora Kralja Nikole i Cetinjskog manastira.

U ponedjeljak, 24. juna snimanje je predviđeno na putu od Cetinja prema selu Dodoši, od sedam sati i 30 minuta do deset časova ujutro, bez obustave saobraćaja, dok će od deset do 17 sati biti povremene obustave saobraćaja na lokalnom putu od Rvaša ka Dodošima, te na putu od Dodoša do Žabljaka Crnojevića, na putu Carev laz – Rijeka Crnojevića i od Rijeke Crnojevića do Drušića. Istog dana snimanje je predviđeno i ispred Cetinjskog manastira od 17 do 20 časova.

U utorak 25. juna ekipa emisije će snimati na Lovćenu, od sedam do 15 časova, zbog čega će na snazi biti povremene obustave saobraćaja na putu od Lovćenske ulice prema Ivanovim koritima i na putu Lovćen – Vidikovac.

RTV Cetinje

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com