Mirna Nikčević se jezivom fotografijom sada obrušila na MITROPOLITA AMFILOHIJA - Volim Podgoricu

Mirna Nikčević se jezivom fotografijom sada obrušila na MITROPOLITA AMFILOHIJA

Suspendovana prva savjetnica ambasade Crne Gore u Turskoj, Mirna Nikčević, posle užasnih i uvrijedljivih poruka na račun učesnika Trojičindanskog sabora, SPC i vjernika, kada ih je nazvala “govedima”, a Hram namjerila da “zapali”, krenula je u juriš na mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

MIRNA NAPOKON SUSPENDOVANA: Očekuju se dodatne mjere, kako se više nikom ne bi ponovilo nešto slično

OGLASILA SE MIRNA: Ovu izjavu dajem da skinem ljagu sa Mila Đukanovića

SKANDAL U MIP-u! Zašto Darmanović ne reaguje? Evo ČIJA JE ĆERKA Mirna koja bi ZAPALILA HRAM i vjernike

Uz zastrašujuću fotografiju na svom „Fejsbuk“ profilu ona je napisla:

“Govor mržnje? Koliko puta su razapeti (Hrist) pa zatim oni koji oduzimaju pare Ristu i njegovoj pastvi. Hoće li se formirati, konačno, predmet protiv ove karikature moralne, ljudske? Pitam za komšije, balije”.

 

FOTO: SCREENSHOT
Nikčevićevoj je skraćen mandat u diplomatsko-konzularno predstavništvo u Ankari, a uz to suspendovana je do pravosnažnog završetka disciplinskog postupka.

 

6 komentara

  1. Bravo Mirna,svaka cast na slici i komentarima svih ovih dana,postigla si ono sto zelimo, a to je da uvidimo sa cim se borimo.Borimo se sa demonima i nemanima poput tebe,vracas nam vjeru u Boga.Ovozemaljski smo ljudi pa cesto zaboravljamo,a ovako zahvaljujuci tebi i ostalim ovozemaljskim luciferima imamo jos vecu volju i snagu da istrajemo.Jos uvijek nisi svjesna da te Bog voli i da ce ti pruziti sansu da se pokajes,jer njega je bas briga za tamo neku partiju kojoj ti pripadas ma koja bila,vlast ili opozicija,ne mjeri se tako nas ucinak na zemlji…U Boga se nadam da ce poc na lijecenje ubrzo…ne zelim ti nikakvu bolest naravno,ali mislim da si za psihijatrijsko lijecenje i zelim brz oporavak i posvetljene…

  2. Mene kao Crnogorca sramota od ove narkomancine, i prvo se izvinjavam komsijama i sugradjanima muslimanske vjeroispovjesti zbog pogrdnog nazivanja Balije…oprostite ljudi, kriza j…ga

    1. Kad nijesi sposoban da shvatiš ironiju! Mirna je otišla iz Turske kao osoba koju će Turci pamtiti samo po dobru, kao najvećeg prijatelja! Kako ti nije jasno da izraz balija koristi rugajući se Ristu i ovima što im pomaže da budu bogu još bliži. Ako su preko Amfilohija spoznali boga onda su sve pobrkali – Amfilohije je naličje boga!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com