DPS drži sjednicu u hotelu, nisu ni jutros mogli u skupštinsku salu - Volim Podgoricu

DPS drži sjednicu u hotelu, nisu ni jutros mogli u skupštinsku salu

 

Odbornici DPS, SD, HGI, LP i odbornica SDP Bruna Lončarević koji su sami za danas zakazali 21.sjednicu SO Kotor, nisu ni jutros mogli da uđu u skupštinsku salu u palati Bizanti, a koja je i dalje zapečaćena odlukom predjednice SO Dragice Perovic (DSS) i gradonačelnika Vladimira Jokića (Demokrate).

Stoga su oni odlučili da sjednicu održe u za to već pripremljenoj kongresnoj sali hotela “Vardar”.

Predsjednik Kluba odbornika DPS Željko Avramović koga je nova skupštinska većina ovlastila za predsjedavanje sjednicom, kazao je da ne očekuje da im u njenom održavanju tehnički asistiraju zaposleni u skupštinskoj službi SO Kotor, već da ce on odraditi i tehničke aspekte vezane za održavanje sjednice lokalnog parlamenta u hotelskoj, a ne za tu svrhu opremljenoj sali SO Kotor.

Na dnevnom redu sjednice je inače, inicijativa DPS,SD,HGI,LP i Lončarevićeve za razriješenje predsjednice SO Dragice Perović.

Perović i Jokić ovaj potez nove skupštinske većine smatraju nezakonitim, jer je sama predsjednica SO Kotor prije dva dana zakazala za 10.jul sjednicu parlamenta na kojoj ce se razmatrati inivijativa DPS, SD, HGI,LP i Lončarevićeve za njenu smjenu.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com