OVAJ ČOVJEK JE PRAVI HEROJ: Hajriz Brčvak – Veliki čovjek iz Bijelog Polja! - Volim Podgoricu

OVAJ ČOVJEK JE PRAVI HEROJ: Hajriz Brčvak – Veliki čovjek iz Bijelog Polja!

Zahvaljujući Humanitarnoj organizaciji Rožaje, a posebno Hajrizu Hačku Brčvaku, humanisti iz Bijelog Polja, osamnaestomjesečni Bogdan Vukosavljević, koji boluje od apscesa mozga, ovih dana otputovaće na liječenje u jednu od specijalizovanih klinika u Turskoj, piše Dan.

Nakon apela Humanitarne organizcije Rožaje, na čelu sa Jusufom Ćatovićem, koji je uputio zamolnicu za pomoć malom Bogdanu, Brčvak je uplatio pomoć od 11.000 eura.

Ćatović ističe da je za put i liječenje Vukosavljevića bilo potrebno 12.000 eura.

“Nepuna dva sata nakon objave da je za operaciju malog Bogdana Vukosavljevića potrebno 12.000 eura, dobio sam poziv od Hajriza Hačka Brčvaka koji je izrazio želju da donira 11.000 eura, kako bi ovaj mališan što prije stigaou tursku kliniku. Osjećamo potrebu i obavezu da kažemo da su ljudi poput Hačka Brčvaka, dokaz da još uvijek postoji nadau dobročinstvo, nesebičnost i nadasve humanost. U ime porodice Vukosavljević najiskrenije se zahvaljujemo Brčvaku, čija nesebična pomoć će malom Bogdanu dati šansu za potpuni oporavak”, kazao je Ćatović.

Inače, šestočlana porodica Vukosavljević živi od socijale u krajnje neuslovnom prostoru, u objektu starom preko sto godina koji se urušava, bez vode i kupatila.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com